Кеш памет от Китай - тайна защита от натрапници

скривалище от Китай Всяка година в Русия официално се регистрират около 1 милион кражби. Броят на такива случаи се увеличава ежегодно с 15%, така че собствениците на летни вили просто се нуждаят от кеш от Китай. Можете да скриете ключа за лятната си резиденция в обикновен примитивен камък. скривалище за книги

По-добре е да сложите ценности или малка сума пари в английски речник и да оставите книгата на масата.

Има мнение, че ако искате да скриете нещо на сигурно място, по-добре е да го оставите на очите пред всички. Това далеч не е универсално правило, защото нарушителите също могат да знаят за него.

Каменна кеш памет от Китай

каменна скривалищеКогато фермер в работно облекло отива в градината или градината, той често няма къде да сложи ключовете. Подобна ситуация възниква, ако трябва да дойдат роднини и собственикът трябва спешно да напусне къщата. Като скрие ключа на сигурно място, той ще бъде абсолютно спокоен по отношение на имота си.

размер на скриващата нишаВ предната градина може да се постави оригинален кеш от Китай под формата на обикновен камък. Сред цветята никой от външните хора дори няма да го забележи. Характеристики на такова устройство:

  • компактен размер: височина - 3 см, дължина - 8 см, ширина - 6 см;
  • оригинален дизайн - релефна повърхност и обичайната сива сянка с вълнички, направени да изглеждат като естествен калдъръм;
  • устойчивост на износване: не губи свойствата си под въздействието на слънце, влага, както и температурни спадове;
  • надеждна защита - кутията е плътно затворена с пластмасов палет.

външни размери на кеш камъкТрябва да се има предвид, че не всички видове ключове са подходящи за този кеш модел. Вътрешният отвор е много малък. Дълъг е само 6 см и широк 3 см. Следователно той пасва на стандартни предмети.

Запазена книга от Китай или изучаване на английски отново

скривалище за книги на рафтаЗа да скриете ценности в къщата, често трябва да сте съобразителни. Уникален кеш от Китай ще го направи да изглежда като прост речник. Виждайки го на масата, нарушителят ще си помисли, че собственикът или синът му учат английски. За повече театралност можете да поставите тетрадки и учебници до него, както и да пишете предмети. Някои поставят сейф за книги в килера на домашната библиотека. Този кеш има следните характеристики:

  • външната страна на контейнера е пластмасова, а вътрешната - трайна стомана;
  • комплектът включва два резервни ключа;
  • продуктите са представени в 4 цвята: черно, вино, лилаво и горчица;
  • стандартен размер на речника: височина - 18 см, дебелина на подвързването - 5,5 см, ширина - 11,5 см;
  • подписът е направен с оригиналния шрифт.

цветова схемаЛистът на тази необичайна книга е корицата. Отваряйки го, читателят ще намери метален сейф, в който се съхраняват пари.скривалище вътре в книгата Разбиването на ключалка без ключ е почти невъзможно.

каменен кеш на Aliexpress

скривалище за книги на AliexpressЦената на такива оригинални кешове на уебсайта Aliexpress варира от 295 рубли. (на камък) и 886 рубли. (на книга).каменно скривалище в онлайн магазин място за скриване на книги в онлайн магазинПодобни продукти в обикновените онлайн магазини могат да бъдат поръчани с порядък по-скъпи: 390 и 6750 рубли (съответно).

Градина

Къща

Оборудване