Фреза за стъкло от Китай ще свърши цялата тежка работа за вас

стъклорезачка от Китай За много майстори рязането на стъкло е сложен и усърден бизнес. За да направите линията на изрязване гладка и без чипове, трябва да използвате резачка за стъкло от Китай. Малкият джобен инструмент е идеален за шаблони с много къдрави или прекъснати линии.

Фрезите за маслено стъкло имат няколко сменяеми глави. Всеки от тях е проектиран за различна дебелина на обработвания материал. Както отбелязват производителите, ресурсът на отделна дюза е 5-6 хиляди линейни метра.

Фреза за стъкло от Китай и нейните предимства

качествен инструмент

Ако трябва да обработите стъкло с дебелина до 10 мм, използвайте глава с ъгъл на заточване 135 of. За по-дебели материали (от 1 до 2 см) използвайте режещ предмет с ръб, заточен на 150˚. Благодарение на тези технически характеристики, въртящият се валяк формира желаната дълбочина на браздата.

За да може той да се плъзга гладко по повърхността и да оставя равномерен жлеб, стъклорез от Китай има снабдяване с минерално масло към колелото. Тази функция увеличава експлоатационния живот на устройството хиляди пъти и ви позволява да работите с по-големи обекти. Потребителите също ще оценят ергономичността на джобния "асистент":

  • метална дръжка против хлъзгане с резби и прорези близо до шахтата;
  • компактен размер: дължина - 175 см, и ширина на главата - 1,5 см;
  • просторен контейнер за смазка (маслото се доставя с помощта на патрон и фитил);
  • валякът е направен от кобалтова сплав и волфрам;
  • златна повърхност с лъскав блясък.

валяк от кобалтова сплавТакъв инструмент се купува за извършване на големи проекти или сложни, релефни модели. Често наричан професионален, той е подходящ и за любители.размери на инструмента

Периодично потребителите ще трябва да сменят някои части: ос, ролки, както и странични части. Маслото трябва да бъде закупено с подходяща консистенция. В същото време не трябва да се оттича от фрезата и да оставя мазни петна по работната повърхност.

Как да изберем стъклорезачка?

маслена модел на стъклорезачкаПредимството на маслените модели пред ролковите и диамантените модели е, че издържат много по-дълго. Смазването с грес предотвратява натрошаване на ръба. Можете да проверите качеството на продукта, като го тествате. По време на работа той трябва:

  • издайте лек пращене, но не силно скърцане;
  • оставете след себе си тънка линия на изрязване;
  • не се мотайте при шофиране и натискане на ролката.

Особено внимание трябва да се обърне на дебелината на линията на изрязване. Ако е тънък, тогава инструментът е много остър.фреза за стъкло на Aliexpress Можете да си купите резачка за стъкло от Китай на уебсайта Aliexpress. резачка за стъкло в онлайн магазинаЦената на такъв професионален инструмент е 103,77 рубли. Това е 53 рубли. по-евтино, отколкото в специализирани магазини за хардуер.

Градина

Къща

Оборудване